Simhallslukt i badrummet

Det hänger fem par simkostymer på tork i vårt badrum och det luktar där efter. Den där klorlukten är bara inte trevlig alls. Vi har alltså varit till simhallen hela familjen. Arons första gång och allt. Visst var han förundrad, men stortrivdes.

Elin simmade med puffar på armarna och enligt sej själv kan hon simma. Hon var mycket ivrig på att få åka till simhallen, då två kompisar på klubben lärt sej simma på sin semesterresa. Till skillnad från Elin, kan de då simma utan simkuddar på armarna. Men roligt då hon klart blivit inspirerad av kompisarnas kunskaper och viljan finns att simma själv. Simkuddarna får sitta kvar ett tag till.

Viggo ville inte ha simkuddar, för han har inte haft dem då han simmat i simleken på hösten. Han höll sej där han bottnade i terapibassängen eller så höll han i kanten. Mera vattenvan är han än tidigare, men sin vana trogen mycket försiktig. Nu ska vi börja gå regelbundet och småningom bli tryggare i vattnet. Ja, Viggo simmar alltså inte ännu själv.