Shopping hemma hos vänner

rosor i solen

Denna vackra soliga dag har jag tillbringat i två fina vänners vardagsrum. Jag började med att beundra Pomp de Lux vår/sommar kollektion hemma hos förra grannen. Gissa om det känns vemodigt att inte träffa dessa underbaringar till grannar lika ofta mera.

pdl party

Om våra barn av någon anledning inte hade ett endaste ett klädesplagg just nu hade jag lätt fyllt deras klädskåp med kläder ur denna kollektion. Även om det fanns mycket som inte faller mej i smaken alls, var många plagg jätte fina. Hoppas det finns något kvar då rean börjar före sommarn.

pomp de lux

Vad kommer till bjudning är det något hon kan den Meeri. Inte en eller två sorter bjöd hon på, utan fem olika sorters läckerheter hade hon skapat. Tiramisutårtan i bakgrunden smakade  u n d e r b a r t  och jag som inte ens tycker om kaffe.

pomp de lux bjudning

Sedan bar det av hem till Danni. I hennes vardagsrum hade Linn-Sofie ställt fram nya kollektionen från Blingo. Mättad på barnkläder koncentrerade jag mej på plaggen för kvinnor. Många plagg som föll mej i smaken, även om det här också fanns sådant som inte är min grej alls. Så ska det ju vara, något för alla olika smaker.

blingokollektion

Även Danni kan det här med bjudning och dukning. Hon och Minni hade bakat fastlagsbullar för ett helt kompani. Jag klämde i mej för många kan jag erkänna, så goda var de.

fastlagsbullar
Stort tack till dagens båda värdinnor! Jag fick en fin söndag med härliga kvinnor.

4 svar på ”Shopping hemma hos vänner

  1. Oli mukava tavata, harmi kun minun piti kiirehtää pakkauspuuhiin.
    Onpas muuten hienot kynnet tuossa yhdessä kuvassa!

Kommentarer är stängda.