Strävande mellanvägg

mellanvägg tamburen
Efter att innerväggar och tak isolerades har två små värmeblåsare hållit huset på plus sidan även om det varit kallare ute. Med värme inne har det varit behagligt att jobba inne. Nu idag blev då alltså skorstenen så färdig som den skulle bli före våren/sommarn. Dessutom har en strävande mellanvägg byggts mellan hallen och kontoret. En till strävande mellanvägg ska upp mellan trappan och ett sovrum. Sedan ska de där lutande plankorna bort. De där plankorna har säkert ett riktigt namn, men inget jag känner till. De plankorna finns med jämna mellanrum och stöder ytterväggarna från att rasa. När brädorna är borta börjar förberedelserna för att till slut gjuta golv. På bilden syns alltså början på den där strävande väggen. Och till höger den där lutande brädan samt en del av vår ytterdörr.

Ett svar på ”Strävande mellanvägg

  1. Pingback: Årets första Lövsala | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.