Årets första kalas

Som sej bör inledde vi året med kalas hemma hos vänner. Tjejen fyllde redan tre. Tredje året vi kalasat genast i januari med andra ord, förra året och året före det. Tills skillnad från tidigare år var vi nu en fempersoners familj som deltog. Förra året var jag mycket gravid då vi gick på kalas.

kalasdag

I slutet på denna månad blir vår lilla ett år gammal. Dags att börja fundera på festligheter kring det. Sedan är det officiellt slut på babytiden och Aron blir en toddler. Även om han har varit det redan en tid tycker jag.

2 svar på ”Årets första kalas

  1. Vi har också kalas i slutet av månaden… eller det kanske snarare är mitten av månaden… och jag har ingen aning om vad vi ska bjuda på. Frozen cheesecake tror jag iallafall vi ska sikta på.

Kommentarer är stängda.