Den långa fredagen

Vi började dagen allt för tidigt och således bäddat för katastrof, men underligt bra har vi haft det. Vi tar det från början. Viggos förkylning har kommit till punkten där slemmet lossar, han hostar mycket och är jätte snorig. I går kväll då han somnat hostade han tills han spydde. Halv fem på morgonnatten hör jag honom hosta igen. Samma procedur upprepas som i början av natten. Skillnaden är att vi inte behöver byta lakan utan han träffade fatet och att han inte somnar om mera. I samma veva har Elin vaknat och även hon tar morgon. Arons dag börjar då Js väckarklocka ringer 5.30. Så god morgon bara!

aron

Medan Aron sov pysslade de äldre julgran och snögubbe och vi hade några burkar glitter över hela köket. Men barnen var lyckliga och jag imponerad över deras alster. Sedan tog vi en vilopaus. Jag fick slumra i 20 minuter och det räddade dagen. Senare sov Elin ute i vagnen medan Viggo tog sej genom hela dagen utan att sova alls.

storebror stylar

Humör har vi inte saknat, nerver nog stundvis. Viggo hittade en klips man stänger påsar med som han fäste i Arons hår. Aron gick glatt omkring med fin frisyr utan att alls förstå varför vi andra kiknade av skratt. Håhåååh sån humör.

Nu är jag tacksam att den evighetslånga dagen tagit slut och hoppas vi får sova i natt eller åtminstone slipper lakansbyten.

Ett svar på ”Den långa fredagen

Kommentarer är stängda.