Igenkänningsfakor

I tamburen på Viggos dagis finns ett par likadana Crocs Crocband skor som hans, storleken är bara en mindre. Jag har märkt Viggos skor med ett klistermärke från tarramonsterit försett med hans efternamn och Viggo vet om denna igenkänningsfaktor. Då en snabbt ska klä på skor eller om ägaren till de andra skorna inte ser någon skillnad, kan det lätt bli fel.

crocs

Under min och Arons ”lediga” tid på förmiddagen besökte Crocs butiken i Iso Omena i samband med andra ärenden och köpte ett par jibbitz till skorna. Butiksbiträdet packade dem i en julig presentask och allt. Hemma var det två ivriga barn som öppnade paketet och fina dekorationer till skorna. Det går att på fast prydnaden i det lilla hålet som sitter på öglan där bak. Nöjda över sina nya prydnader poserar de finurligt. Nu ska det vara lätt att känna igen det egna skoparet bland alla andras i tamburen

crocs jibbitz