Nya utebyxor

I början av månaden beställde jag dem och sedan väntade jag otåligt ett litet tag. En stund senare fick jag hämta paketet på posten med Viggos nya Isbjörn of Sweden utebyxor från polkuped. Det var inte ett lätt beslut att investera en såpass stor summa på ett par utebyxor. Evas barn har övertygat mej om att byxorna kommer att hålla i användning, hennes trio om någon verkar sätta byxorna på prov och de har varit nöjda (de säljer ju byxorna nu).

isbjörn of sweden utebyxor

Dessutom har Viggo slitit sönder tre par utebyxor, TRE PAR, i sin nuvarande storlek. Den sammanlagda summan pengar spenderat på dem är ungefär det samma som isbjörns byxorna. Jag har inte stor lust att köpa flera par utebyxor åt honom i samma storlek av slitage orsak, jag tycker byxorna ska hålla en fem årings normala lek ute. Stort plus om byxorna ännu är i skick att ärvas av de två yngre. Nu lovas det att isbjörns skalbyxorna ska hålla åtminstone tre användare, det finns till och med plats för tre namn i dem, och det passar oss mer än bra. Nu gäller bara upp till bevis! Jag har super höga förväntningar.