Bara mörker hela vägen

Det här är Viggos bästa vecka på länge sade han i bilen på vägen hem från dagis. Varför? Joo, han har fått leka med två av sina bästa vänner. Den ena träffen var i tisdags och den andra i dag. På eftermiddagen åkte vi hem till våra kompisar vid gamla hemmet. Dryga tre timmar senare åkte vi hem igen, mycket glada efter flera timmars lek och prat. Viggo var dock ledsen, han ville inte åka hem alls, så roligt hade det varit.

Men alltså, jisses det där mörkret som råder där ute. Det är kolsvart, bäckmörkt största delen av vår hemväg. Gatubelysningen tar slut nån kilometer efter centrum och sedan är det bara mörker. Förutom vid Friggesby där det finns lampor och visst lyser ett och annat hus med gård upp omgivningen på sina ställen. Barnen gläds åt detta mörker, vi kör ju med långa ljusen på och det om något är häftigt.

mörker

2 svar på ”Bara mörker hela vägen

Kommentarer är stängda.