I babyskyddet en fredag

elin i babyskyddet
Elin satte sej i Arons babtskydd (som snart ska bytas ut till något, bara vi vet vad som får plars i bilen) och bad om att bli fastspänd och allt. Jag kan inte fatta att hon får plats. Visst hänger fötterna utanför, men det gör Arons också, och visst väger hon något kilo mer än rekommenderat, men nöjd var hon. Och att leka titt-ut lek med kusin var en vinnare.

2 svar på ”I babyskyddet en fredag

  1. Vi flyttade just Mollys bakvända stol till framsätet, det var tänkt som en tillfällig lösning men funkkar faktiskt super bra! Borde bara klura ut nån sorts sidospegels förlängare för det är ett litet problem att se till höger men månne det nu inte går att fixa. Fröken är ju dessutom super nöjd med att sitta där och tror vi köpte oss ytterligare lite tid av bakåtvänt åkande utan större protester. 🙂
    Tänkte bara att det kanske kan vara värt att testa så slipper ni troma in tre dit bak!
    /ia

    • Elin sitter redan vänd med ansiktet mot färdriktning. 🙁 Men att placera ett barn på frambänken kan bli något vi måste fundera på. Fint att Molly får plats bakvänd ännu på frambänken!

Kommentarer är stängda.