Alla tre tillsammans

Ibland får han vara med i deras lek, den yngsta. Elin och Viggo hade fått igång en lek med mina och systerns gamla barbiedockor. Aron var mer än intresserad att vara med och lät sej inte vilseledas med annat. Till slut fick han vara tjuv och åska då han skakade på huset. Tänk er den lyckan att inte bli bortvisad.

alla tillsammans

Det är väl ingen nyhet att det någon annan håller på med är bra mycket intressantare än det en själv har på gång, speciellt bland barn. Jag kanske talar av egen erfarenhet, så har det åtminstone berättats åt mej otaliga gånger. Alla tre kring samma låda barbiestuff, den yngsta blir lätt undanföst, men han försöker tappert komma åt innehållet en stund. Sedan tappar han intresset. Det kan också hända att den äldsta just denna dag hade ytterst svårt att komma igång med en egen lek då han hade fullt upp att kolla in vad den mellersta sysslade med. Jag bara menar, ibland är det inte lätt att vara varken stor eller liten eller där mitt i mellan.

på samma kvadrat

2 svar på ”Alla tre tillsammans

  1. Va roligt att Aron fick vara me 🙂 Och nej de e säkert int lätt att vara äldst eller yngst, int heller mitt emellan 🙂

Kommentarer är stängda.