Njuta av lugnet

Efter fotosessionen på balkongen satt jag mej på soffan i all min ensamhet och njöt. Viggo satt i soffan hos famo och lyssnade på sagor. Tre chokladkonfekter satt inte helt fel, speciellt då det var dammfritt runt omkring och rätt så prydligt annars också.

fredagsgott

På eftermiddagen klädde vi oss varmt och var ute en stund. Viggo, Elin och famo var ute en betydligt längre stund än jag och Aron. Vi letade först efter varma kläder. Det var inte alls så kallt som jag trott där ute även om det bara var några grader varmt. Katten låg på trappan en stund och njöt av solen.

njuta i solen

Nu när tystnaden har lagt sej ska jag göra som katten, njuta. För visst är det skönt efter en dag med liv och lek att de ljud som hörs är fläkten i köket samt klockan på väggen. Sedan ska jag hoppas på några timmar sömn i natt, Aron är täppt och jag hostar och har kittel i halsen.

4 svar på ”Njuta av lugnet

    • Jag hade helt enkelt inte fler. Tog bara tre nere från svärmors ask. Hade lätt kunnat äta tio till.

Kommentarer är stängda.