På rätt höjd

Tänk er den glädjen när det finns ett fönster på rätt höjd på en ytterdörr. Det är bara att krypa fram, ställa sej upp och se ut på den stora världen. Eller i det här fallet kompisarnas framgård. Att sedan få syn på sin syster där på utsidan gör ju att en håller på kikna av skratt.

titta ut
ut genom fönstret

4 svar på ”På rätt höjd

  1. Vitsi vad ljuvlig bild(den där storasysters ansikte syns), även om alla dina bilder är fina. Kanske ni får en liknande dörr i ert nya hem? Vi har långsmala fönster på bägge sidor om ytterdörren och du kan tro att de alltid är jätte smutsiga efter en viss herremans händer och ansikte

    • Vi har valt ytterdörr redan, men kommer för livet inte ihåg en hurdan det är just nu.. Kan tänka mej att era fönster har små märken efter att en har tittat ut, men så roligt att se ut vid ytterdörren.

Kommentarer är stängda.