Med sikte uppåt

Det räcker inte med att han just och just sitter själv och kryper lite grann. Aron har ett stort behov att komma uppåt. Uppåt till alla de andra. Visst är det tråkigt ensam nere på golvnivå. Han hittar lådor, hyllor, bord, för att nämna några, han tar stöd av och reser sej antingen till knästående eller helt och vingla på fötterna.

Det känns jätte jätte tidigt, vår lilla har ju precis blivit sex månader. Det går inte att stoppa honom, men det går att försöka säkra hans omgivning så gott vi kan. Förra natten var den första han sov i stor spjälsäng, för han reste upp på knä i den lilla sängen. I dag visade han att han når upp till barnens legobord. Senare samma dag var bordet redan utbytt till ett betydligt högre. Nu ska det ta ett tag före han når legon igen. Mitt lilla liv har skyndsamt att bli stor. Vemodigt, men fint att få följa med hans framfart. Snart har vi ingen baby mer.

aron uppåt
nytt legobord

3 svar på ”Med sikte uppåt

  1. Pingback: Stå mot stöd | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.