Lyxglass

En utfärd till Café Porkkala på glass. Viggo jublade då det fanns lyxglass! Vi fattade noll. Glatt förklarade han att sylten på glassen gör den till lyx. Samtidigt undrade han om min glass också var min lyxglass. Men jag var osäker. Gillar chokladglass, men få strutar det står choklad på är choklad sen på riktigt. Denna glass gjorde ett gott försök med chokladhjärta mitt i vaniljglassen, men saknade chokladen då det står choklad på pappret. God var min glass också, men inte min lyxglass.

lyxglassen

2 svar på ”Lyxglass

  1. Heh,detta med chokladstrutar har vi också diskuterat här hemma flera gånger. Älskar choklad, o kan inte förstå varför t.ex. jordgubbsstrutar e jordgubbsglass, päronstrutar e päronglass etc. men chokladstrutarna e oftast vaniljglass med lite lite choklad ovanpå?? Tacka vet jag Valios Suklaapilvi som e choklad helt igenom 😉

    • Valio suklaapilvi, den ska jag hitta nästa gång vi handlar! Tack!! Har precis samma tankar som du om glassar och deras smaker. Kan bara inte fatta varför chokladglassen är vanilj. Pöh.

Kommentarer är stängda.