Sex månader

Mitt i all flyttrumba fyllde Aron sex månader i dag. Det firades inte på något speciellt sätt alls. Han är en underbar prick i en upptäckar ålder. Nyaste nytt är några försiktiga kryptag, det tränar han på från tidig morgon till kväll. Många olika sorts ljud har han också börjat föra. En början på vinkning finns, höger hand upp i luften och lite vick med fingrarna. Sällan är han på dåligt humör eller gråter. Har eventuellt börjat visa tecken på att främja. Maten smakar, allt han bjuds på äter han. Extra gott är att själv få suga på en rå morot eller en bit gurka. Det känns säkert skönt mot tanden och tandköttet.

aron sex månader

Viggo och Elin har så gott som bott hos famo och fafa denna vecka. Morgonmål och kvällsmål hemma, resten av dagen har de fått leka undan packandet. Ska bli skönt att efter i morgon få spendera mera tid med dem igen.

kvällsmat ute

Få saker kommer jag att sakna med detta hem, men de underbara grannarna och korta avstånden längtar jag redan efter. Mopparna som låter där ute kvällen igenom vinkar jag däremot gladeligen av.

kvällssolen