Från morgon till kväll

Det har packats och packats från morgon till kväll. J förde ett barnen samt ett lass med lådor redan på morgonen till famos. Jag och Aron stannade hemma och fyllde lådor med köksprylar. Vi fick sällskap av mamma, smidigt att vara två. Igår hade jag hjälp av systern. Skönt att inte behöva jobba ensam. Nu har vi redan betydligt fler skåp tomma än fulla. De skåp där det finns något, har endast något smått på några hyllor. Det blir söndagens göra, i morgon har vi ledig dag.

aron tripp trapp

En bild på Aron stokke stolen. Han sitter rätt fint i tripptrapp med baby setet. Vår lilla som plötsligt blivit stor.

2 svar på ”Från morgon till kväll

    • På måndag morgon flyttar alla stora möbler. Tisdag ska vi bara tömma kyl och frys. Alldeles snart med andra ord. Men det känns att vi inte har mycket kvar jämfört med förut.

Kommentarer är stängda.