En sista gång

Det blev en tågutfärd till mamma i Esbo. Troligen den sista från denna adress. Kändes lite konstigt att tänka den tanken medan vi gick med barnen. Det är en och annan gång vi traskat den vägen de senaste fem åren.

aron och nuppu

Aron är mycket intresserad av hundarna. Precis som alla barnen varit då de är små. Vid något skede har intresset övergått i rädsla för de två andra, får se hur det går med trean. Viggo har redan blivit modigare med hundarna, vet hur man kommenderar dem och sitter gärna och pajar dem en stund.

barnen i parken

Vi var ute så klart. Till lekparken där alldeles bredvid.

somnar in

Aron tog många små tupplurar före han somnade för en längre en.

lek på terrassen

Viggo och Elin hade många fina gemensamma lekar. Roligt att kunna leka på terrassen med bilarna.