På Borgbacken

Vi hade planerat ett besök på Borgbacken nu under midsommarn. Ännu på morgonen såg vädret mest lovande ut för självaste midsommarafton. En timme innan beräknad start visar prognosen något helt annat. Ösregn för hela eftermiddagen. Nåh, vi packar med rockar och utebyxor åt Viggo och Elin samt rockar åt oss själv. Kastar också med ett regnskydd för vagnen. Väl framme får vi dra alla kläder på oss, det började regna precis som det lovats klockan 15. Konstaterar att vagnens regnskydd är för Scootern som blev hemma, monterar det möjligast bra på city versan.

paraply
grått borgbacken

Det öser ner en stund och vi står och väntar under tak med många andra. Regnet avtar för stunden och vi går vidare på nöjesfältet. Viggo och Elin gillar att se på alla attraktionerna. Aron tycker det är tråkigt i vagnen då han inget ser.

borgbacken
torr borgbacken

Det blir några åk i de maskiner som är gratis.

vankkuri borgbacken

Elin tog en tur i bilkarusellen helt själv då Viggo inte ville åka med. Hon såg super koncentrerad ut hela åket igenom. Senare berättar hon att hon flera gånger sagt att det skulle sluta snurra. Hon var färdig efter bara några varv.

midsommar borgbacken

Efter turen i trummkarusellen var alla mer eller mindre våta. Mest våta var alla om fötterna. Stövlarna fattade vi inte att packa med. Viggo och Elin var torra om kläderna, Polarn och Pyrets ytterkläder håller torrt i spöregn. Dags att tacka för den timmen på Borgbacken, ingen vill gå med våta fötter. Roligt hade vi och gärna ett nytt besök en mindre regnig dag.

trummor borgbacken
regn borgbacken