Det blev en ny vagn

Under våren blev det klart. På sommarn säljer vi vår baby jogger city select. Jag var övertygad att vi inte sen längre behöver den. Dessutom har vi Emmaljunga Scooter vi klarar oss bra med. Sedan började jag fundera. Vi har två barn som sover ute och ibland samtidigt dessutom. Vidare vill jag inte ännu gå omkring med Aron med ansiktet mot omvärlden. Här fick jag ahaa-upplevelsen, vi klarar oss inte med en kärra.

Jag ville ha en rätt liten vagn. En liggdel behövdes inte mera. Ett måste var att sittdelen går att svänga åt båda hållen. Hittade några allternativ. Den ena dyrare än den andra kändes det som. Jag gick med i en finsk barnvagnsgrupp påFacebook i hopp om att kanske hitta en vagn och åtminstone få ta del av användningserfarenheter. Den lyckan då jag såg en annons på just Baby Jogger City Versa. Slog till. Idag hämtade vi hem den för oss nya vagnen från Riihimäki. Nu kan city selecten flytta ut.

baby jogger city versa
baby jogger - city versa

Vi passade på att äta medhavd picnic lunch, leka en stund i en lekpark och äta glass på marknaden på torget också. Har ni vägarna förbi Riihimäki lönar det sej definitivt att besöka lekparken där nära torget.

lekpark riihimäki