Familjedagen del 1

Några soliga timmar med familjen på stranden. Barnen plaskade glatt på i vattenbrynet. Rätt kallt vatten nog ännu, om man frågar mej.

Jag är annars den som inte gärna simmar om inte vattnet är klart och botten fint och hårt. Det går an om det är så pass djupt att jag säkert inte bottnar. Med andra ord dessa inhemska stränder är inte min grej. Ogillar dessutom allt som simmar omkring där och allt som växer som kan kittla på benen. Men säg inget åt barnen, jag försöker att inte smitta dem. Som tur får jag själv välja om och när jag simmar. Och att gå omkring i vattenbrynet är skönt, det har jag inte alls svårt med.

cienta sommarskor
familjen på stranden
på stranden
vatten i kanna

Marianna, Kiitos perhekuvista! Kaikki onnistui.

Ett svar på ”Familjedagen del 1

Kommentarer är stängda.