En mysig promenad i morgonsolen

Barnen lekte mamma pappa hela vägen till klubben. Pappan följdes på jobb. Det var rörande att se dem gå där tillsammans med dockvagnen. Ge en låtsas napp (ja, de använder ordet napp ibland) åt Ina. Konstatera att Ina är hungrig och fundera om det finns en bänk att sitta och mata Ina på vid klubben. Viggo-pappan lugnar Elin-mamman, du kan sitta på trappan och mata. Och där satt hon, på trappan, och ammade Ina. Länge och väl. Det är underbart att få följa med deras interaktion.

promenad dockvagn
docklek promenad

En liten parentes. Elin har helt plötsligt slutat med att sitta i vagn då vi går klubben sträckorna. Nu har hon promenerat fram och tillbaka tillräckligt många gånger att jag denna vecka vågat gå iväg utan vagn plats åt henne. I går och i dag har hon gått sträckan fyra gånger per dag. Det handlar om kring fem kilometer under en dag. Det om något är strongt av en som fyller tre på sommarn, tycker jag.

2 svar på ”En mysig promenad i morgonsolen

Kommentarer är stängda.