Vår soliga måndag

Viggos klubb hade vårfest. Ett mer somrigt väder hade man inte kunna önska. Barnen sjöng sånger ute i solskenet. Alla klubbenbarnen fick en ros och de som slutade fick en barnens bibel. Ett fint minne för livet. Självklart sjöng vi alla Den blomstertid nu kommer. Får man sjunga den på skolornas avslutningar ännu? Det är en vacker sång som hör avslutningar till. Nu kvarstår tre dagar klubb och sedan är det sommarlov för hela slanten.

viggo vårfest

Vi njöt av värmen på momis gård. Men när ska det riktigt sluta vara så gult över allt? Det tog inte länge före både kamera och vagn var gulprickigt av allt pollen. Usch!

momis gård

Aron blev sexton veckor. En nöjd filur som trivs längre och längre på mage. Att ligga i famen ens i något som lite påminner om babyställning är bara tråkigt, han vill sitta upp. Viggo var på strålande humör hela dagen. Elin hade svårt att vakna från vilan hon inte ville ta.

sexton veckor

Medan jag lade Aron fixade J en överraskningsdrink åt mej. En läskande sommardricka med bubbelvatten, lime och citron. Slurp!

sommardricka