Tröttheten blåsten

Jag har drabbats av en ofantlig trötthet. Inget konstigt med det egentligen. Men störande. Jag hade inte orkat vara extra trött just nu. Det finns bara ett botemedel och det är sömn. Just nu borde jag ligga ner beddad i sängen och sova gott. Istället sitter jag här en stund, njuter lite av dagens första lugna stund. Dagens första stund av tystnad. Det är bara för skönt.

Mitt ibland all trötthet har vi gått till klubbarna i en grym blåst. Halvvägs till postlådan fick jag se mej besägrad, vända om och hämta mössan. Behagligare att promenera utan att frysa om öronen och få håret bort blåst. Vi avslutade dagen med att pyssla inbjudningar till den kommande namnfesten. Mera simpla inbjudningar får man leta efter, men jag är hel nöjd med resultatet. Glömde bort att ta bild på ett färdigt kort, men ska fixa det i morgon. Nu god natt gott folk!

finlands flagga

granit

inbjudningar