Tio veckor

För tio veckor sedan blev jag tre barns mamma. Tiden fortsätter rusa iväg. Jag tycker den där spädbarnstiden gick över i två blinkningar. Nu har vi en lite social baby som är intresserad av sin omgivning. Han har börjat uttrycka sitt missnöje eller då han blir rädd. Han ler och pratar ännu mer. Det ska bli intressant att följa med hans utveckling och se hurdan personlighet han utvecklar.

aron

Jag var till rådgivningen med alla tre barnen. Äldre syskonen ville följa med, även om de hade fått stanna hemma med sin moster. Viggo var inställd på att få sej själv mätt, Elin lika så. Aron 10 veckor eller dryga två månader är 60,3 centimeter. Viggo lite på fyra år och nio månader är 113 centimeter. Elin lite på två och åtta månader är 97 centimeter. Långa barn har vi.

trion 10 veckor

2 svar på ”Tio veckor

Kommentarer är stängda.