Lite för lätt?

Medan storasyskonen klär på sej utekläder får den lilla vänta på sin tur. När det väl blir hans tur, har han redan somnat. På med kläderna och ut i vagnen bara. Vissa gånger verkar det vara lite för lätt att få ut tre barn. Antar att jag nästa vecka sväljer de orden, då vi har tider att passa. Det är rätt skönt att ha lov från klubbarna, inget måste att skynda någonstans.

tröttsamt att vänta

Viggo var ut och stavgå, det har han gjort mycket den här vintern då det inte går att skida.
stavgång

Elin kokade mat en stund.
matlagning i snön

2 svar på ”Lite för lätt?

    • Man har händerna fulla med barn, oberoende om det är ett barn eller tre barn. 🙂 Du kommer att bli mästare på att hantera era två, sedan när tvåan kommer. Måste tillägga, att jag stundvis är det inte helt lätt med dessa barn, de har alla sina skavanker i tur och ordning.

Kommentarer är stängda.