Vändag hos Momi

Vi hälsade på hos mamma för första gången sedan vi blev en fem personers familj. Allt som förut trots att vi är en mera. Barnen fick nya skjortor av Momi, som de genast drog på sej. Uppskattade presenter. Eller lillebror nöjde sej med att kolla på sin body, han får växa något för att passa in i den.

legolek

ponnyhuset

Hundarna var fundersamma då det igen dök upp en liten typ.

nuppu funderar

Lilleman stirrade stint på en pepsi max flaska en god stund. Apropå ingenting, jag har kommit ifrån mitt grymma pepsi max beroende. Drack alltså flera glas dagligen förut, mitt kaffe kan man väl säga. Sedan lillen fötts har jag druckit typ två glas av drycken. Det var inte planerat att sluta, men det gick lite av sej själv då det inte smakade dagen han föddes och på sjukhuset fanns det ju inte. Sedan hemma kändes det onödigt att ta till flaskan efter två dagar utan giftet. Visst känner jag sug efter drycken ännu sporadiskt och unnar mej ett glas nu och då. Vill bara inte falla ner i gropen och dricka dagligen igen.

stirra på pepsi max