Tider att passa

Vi gick på klubb med Elin och lillebror efter att vi fört Viggo till sin klubb. Den lyxen att bara behöva sätta sej i bilen, köra några minuter och vara framme. Efter sportlovet är vi tillbaka i vardagen utan bil då J är tillbaka på jobb.

Jag fattar nog inte hur jag ska få iväg oss fyra om morgonen så Viggo är rätt i tid på klubben som börjar klockan 9. Det tar kring 20 minuter för oss att promenera och minst 20 minuter att klä på utekläder. Då borde vi börja klä på oss senast klockan 8.20. Hmmm.. Det är säkert mer realistiskt att börja klä på utekläder strax efter åtta. Någon nytta av att det vaknas rätt tidigt i det här hushållet. Vi kanske hinner äta frukost och byta bort pyjamasar innan klockan 8. Men som tur är det inte så på minuten, vi kan bra vara en kvart sena utan att någon tar stor skada.

första klubben
på klubben
skötväskan

ps. Den här gången var blöjorna med i väskan!

2 svar på ”Tider att passa

  1. Urk, jag förstår dej så väl! Jag har bara mej o S att få iväg men de blir oftast ingenting, kanske för att jag e allt annat än morgonpigg o e låååångsam på mornarna 🙂

Kommentarer är stängda.