Bada lite grann

Vi var snabbt ute då vi såg kompisar på dagisgården. Viggo visade igen att han kan klä på sej helt själv, om han är tillräckligt motiverad. Snabbt går det dessutom. Två timmar lekte pojkarna tillsammans och jag fick prata av mej med en kompis. Elin var med oss i en timme, sedan hände en liten olycka och hon fick gå in. Medan hon var ute passade hon på att testa vattentåligheten på sin Molo Kids overall. Hon bokstavligen kröp omkring i en stor pöl.

på dagisgården

Lillebror sov gott i vagnen medan vi var ute. Han samlade krafter för att orka bada sitt första bad. Tänk att han nästan blev två veckor gammal innan vi fick honom badad här hemma. Nu ska badandet bli en veckorutin. Efter lillebrors bad tog storasyskonen ett gemensamt bubbelbad. De två har det redan rätt trångt i samma badkar. När barnen var badade gick vi föräldrar turvis i bastun. Och jösses så skönt det var att få sitta där i hettan helt själv! Ett lugn för själen. Vanligtvis badar vi alla tillsammans och då är tempot ett helt annat. Nu behövde jag bara rå om mej själv där i badet. En skön paus från söndagen.

första badet

2 svar på ”Bada lite grann

Kommentarer är stängda.