På tremis med killarna

Far och dotter åkte till skridskobutiken, jag och killarna stannade hemma. Vi hann spela minnespel en stund med Viggo före den yngsta vaknade. Sedan var det matdags och lite oroligt att vara. Passade på att pröva vad han tycker om att suga på tutt (alltså napp). Han verkar vara en naturbegåvning! Tvekade en stund och sedan sög han i lugnan ro en lååång stund. Samma upprepades senare på dagen.

Vad kommer till min och Viggos spelstund, mycket mysigt. Halvans ABC memo var en hit, att para ihop stora bokstäverna med rätt bild. Han har rätt bra koll på bokstäverna, Viggo. Ett halvt Kimble spel orkade han med ännu, sedan var vi färdiga. Vi ska absolut börja spela mera spel med honom. Ett ypperligt tillfälle är då Elin vilar på dagarna.

memory och napp

2 svar på ”På tremis med killarna

Kommentarer är stängda.