Mysig fredag

Några mysiga stunder för hela familjen denna sista januari fredag. Vi kollade alla på Buu-klubben tillsammans. Viggo och Elin lyxade till det med popcorn J poppade åt dem. Mums för hemgjorda popcorn. Elin ville gärna sitta med lillebror i famnen och kolla tv. Där satt hon och tittade turvis på brosan och programmet medan hon tuggade popcorn.

popcorn monster
mys i soffan

Senare trängdes vi alla fem samtidigt i badrummet på övrevåningen, barnens kvällsysslor i turen. Först fixades de spralliga storasyskonen klara, sedan tog vi itu med lillbrorsan. En klädde av yllysockor, en annan bomullsvantar. En höll i hans hand så han inte skrapade sej medan den andra putsade halsen med bomullslapp. Vi föräldrar var också med på varsitt hörn. Mysigt då alla vill vara med och pyssla om och gör det med största möjliga kärlek. Några god natt kramar och sov gott pussar och det blev sängdags för de två äldsta grynen.

pytte yllesockor
mor och son

4 svar på ”Mysig fredag

    • Joo, det var en skön dag på många sätt (men även allt det vanliga småbarnslivet fanns med) kram

Kommentarer är stängda.