En stund med babyn i magen

Söndagen avslutades på soffan. Eller barnens dag, vi vuxna sitter kvar här ett tag till. Både Elin och Viggo ville göra handavtryck på min mage. Med andra ord trycka handflatan mot magen, lyfta bort handen och se handen avbildad på magen. Sedan kände vi på babyn, hittade rumpa/rygg och fötter. Några sparkar fick vi också se och känna. Till sist blev det ett pusskalas på magen. Ett fint avslut på denna helg. Kanske vi under nästa vecka får träffa den lilla. Vem vet. Alla väntar vi otroligt mycket på den stunden.

i väntan

känna på babyn i magen

Jag sover inte på bilderna, lyckas bara blunda och är trött och sliten.

2 svar på ”En stund med babyn i magen

  1. Tänk att de inte va länge efter dendär stunden som lillkillen bestämde att han var redo för utkomst 🙂

Kommentarer är stängda.