Hujedamej så kallt det är!

Av någon anledning kändes det extra kallt att gå iväg till klubben, även om graderna på termometern visade lika kyligt som hittills, -13,7ºC om jag kommer rätt ihåg. Barnen roade sej med att göra snöänglar i den fina pudersnön som fallit under natten före vi promenerade iväg. När jag och Elin lämnat Viggo på klubben fortsatte vi till syster/moster och kusin. Väl framme var vi rätt frusna. Elin om tår och fingrar, jag om låren. Efter en stund i värmen tinade vi som tur. Extra skönt då vi inte behövde bege oss ut för att hämta Viggo, det skötte mostern om.

snöängel

efter snöänglar

2 svar på ”Hujedamej så kallt det är!

  1. Just sopiva ilma pyöräillä töihin, luistella oppilaiden kanssa päivällä ja vielä illalla tunnin verran Aapon kanssa…!

Kommentarer är stängda.