Helgdags svammel

Vi tillbringad denna helgdag hos barnens farföräldrar vilket innebär mycket lek och stoj för barnen. Jag ordnade bland barnens kläder (de storlekar som inte är i användning hemma, förvaras på deras vind) och Elin ville ha hem några av Viggo gamla långärmade. I morgon börjar vår vardag  med klubbar igen. Viggo har väntat och väntat, jag har varit riktigt nöjd med pausen.

Får se hur kroppen reagerar på de dagliga promenaderna igen. Det jag rört på mej nu under ledigheten har inte tagits emot med tacksamhet. Det river och sliter i magen och benen. Misstänker foglossningar också, men ingen aning hur de ska kännas. Inget jag haft under de tidigare graviditeterna. Hur det än går, är det inte länge kvar nu mera, så det ska jag väl klara av. För övrigt väntar vi alla på att få träffa den femte familjemedlemmen. Vi pratar flera gånger i dagen om babyn. De äldre undrar turvis när babyn kommer.

plasto mopon

enorm hjälm

2 svar på ”Helgdags svammel

Kommentarer är stängda.