Matinköp och jultomten

Jag var borta många timmar idag då jag uträttade matinköpen för julhelgen. Längsta tiden tog det i Sjundeå, två timmar köade jag efter fisk. Kändes vrickat, men ack så gott det kommer att vara i morgon! I matbutiken fick jag också vänta en god stund för att få skinkan från disken, 50 före mej i turen (jag hade nummer 196). Men använde tiden till att plocka annat vi behövde.

Barnen, speciellt Viggo väntar på julafton. Under natten kommer jultomten och hämtar paketen under granen. Någon julgubbe vill han inte ha hem till sej. Passar oss bra. Samtidigt satt han och funderade om moster, morbror och momi har presenter med sej till dem. Vi har kört med att man får presenter av nära och kära, inte bara tomten. Nåt enstaka kan komma från tomten, i detta fall de som finns under granen på morgonen.

förväntansfulla hot wheels

2 svar på ”Matinköp och jultomten

  1. Mein gott, 2h efter fisun.. Vi va typ 9 i cittaren o de va 8 före mig i kön till färskdisken, gick jätte smidigt… Men har aldrig sett så mycke bilar på cittarens takparkkis som då vi var färdiga från butiken o packa kassarna i bilen…
    God Jul, kram!

    • Skönt att det gick så pass lätt den tiden i cittaren. Det var en ordentlig butiksvagnsrally vid den disken då jag var där. 🙂 God Jul till er också! Kram

Kommentarer är stängda.