Seija stormen härjar

Två vuxna som sovit som kråkor och två barn som sovit som stockar. Saldot efter en natt då stormen Seija härjat på. Det har blåst med en kraft som inte går att beskriva. Taket på huset är kvar, även om det låtit som det blåst bort flera gånger. Strömavbrott blev det strax efter att vi stigit upp med Viggo lite före sex på morgonen. Ljusen tändes och vi satt ritade. En dryg halv timme senare var strömmen tillbaka. Får se om vi blir ellösa flera gånger idag.

strömavbrott

2 svar på ”Seija stormen härjar

  1. Jag låg också och funderade på om takplåten skulle vara kvar på morgonen. Det var den som tur var, även om två små träd fallit på bakgården. Ni hade tur som fick strömmen tillbaka så snabbt. Vi går nu på 10:nde timmen utan el.

    • Nej usch fy så länge ni varit utan ström. Hoppas det inte dröjde länge tills ni fick tillbaka elen. Nu tycker jag det gott och väl räcker med storm och blåst för detta år, vinter med snö och kyla är välkommet.

Kommentarer är stängda.