Sjörövare på ny nivå

sjörövarskepp

Sjörövarlekar har länge varit populärt och tätt återkommande hos oss. Skeppet Viggo fick i 4 års gåva leker han med flera gånger i veckan. Rätt ofta leker de sjörövare tillsammans, barnen. Fixar svärd åt sej på påhittiga sätt, har ibland hatt och lapp för ögat. Soffan eller vår säng kan bli skepp. Nu har leken nått en helt ny nivå då barnen fick ansiktskritor av farmor på veckoslutet.

sjörövare

Det röda Elin har runt munnen har hon själv ritat dit. Sjörövarlappen ville hon ha röd och utan fyllning. Viggo var noga med att lappen är svart och färgad. Dessutom har han ett sjörövarmärke på ena kinden. Barnen är saliga!

2 svar på ”Sjörövare på ny nivå

    • Joo, jag har sett dina sjörövarpojkar på bilder på din blogg. Roligt då de gillar något så mycket, allt annat går i perioder, men sjörövare finns med hela tiden. Åtminstone hos oss.

Kommentarer är stängda.