Den stora dagen

Nu är det bara barnen i huset som är under 30 år. Sambon fyllde jämna år idag. Det firades utan presenter, men kort fixade barnen. Viggo var lite snopen då det inte fanns någon gåva att ge. Men vad ger man en 30 åring som inte behöver eller vill ha något alls? Istället tillredde vi god middag och en fryst cheesecake till efterrätt. (Fick idén härifrån och tårtan är ljuvligt god! Minskade lite på mängderna för att få en lagom liten tårta) Barnen dekorerade tårtan med stor koncentration. Och Viggo fick bära in den medan vi sjöng Ja må han leva. Lite födelsedagskänsla kanske det blev där en stund.

dekorera

dekorera 2

fryst cheesecake

födelsedagstårta

Stort grattis världens bästa man!

Ett svar på ”Den stora dagen

  1. Grattis, grattis från oss också 🙂 Födistårtan gick förresten riktigt bra att frysa in, den oxå 🙂

Kommentarer är stängda.