Chokladbollar i mängder

Fredagen till ära ställde vi till med chokladbolls bak här hemma. Lätt för alla att delta då receptet inte är svårt alls. Elin deltog i blandningen av degen, vi använde oss av en tupperware pryl jag fick tidigare i år, smooth chopper. Viggo kom med då det var dags att rulla bollarna i pärlsocker. Jag rullarde bollar av degen och barnen skötte sockrandet av chokladbollar, sej själv och kök. Som tur finns det dammsugare. Rolig stund tillsammans från början till slut. Och en uppskattad efterrätt efter middagen.

chokladbollar

pärlsocker

chokladbollar

4 svar på ”Chokladbollar i mängder

  1. Vi gjorde också chokladbollar igår! Provade ett nytt recept där sockret var utbytt mot färska dadlar och smöret mot kokosolja! Blev sjukt gott och alla i familjen gillade dem! 🙂

    • Det där låter bra mycket hälsosammare än allt socker vi satt i våra chokladbollar. Jag vill gärna ta del av ditt recept!

Kommentarer är stängda.