Grått väder och nya trick på Pukyn

Det har varit grått från morgon till kväll. Känns tungt efter några dagar med vackert väder. Men tar det man får, det går ju inte att välja. För att se det positiva i det hela, det regnade varken på väg till eller ifrån klubben.

grått

Viggo har lärt sej nytt med sin Puky balanscykel. I nedförsbackar ställer han sej och stå med ena benet på det där svarta utrymmet där i mitten och andra benet hänger fritt bredvid. Det ser häftigt ut! Han behärskar cykeln otroligt fint. Samtidigt är jag lite skraj, det händer ju så lätt att balansen rubbas.

puky

2 svar på ”Grått väder och nya trick på Pukyn

  1. Arthurs trixs med den cykeln var att stå på sadeln med båda benen… Men sen fick lillebror den och med pedalcykeln gör han det inte ännu, men nog tusen andra livsfarliga trix. Man måste väl bara lita på att de klarar det om de kommer på att göra sånt.

    • Huuuh, att stå på sadeln låter hurja! Ja, man får bara lita på att de klarar det de hittar på, åtminstone efter lite träning. Jag brukar titta bort eller stänga ögonen då jag inte vill se.

Kommentarer är stängda.