Dagens promenader

Det blev inte bara en utan två hundprommisar idag. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Givetvis cyklade barnen på sina puky cyklar. Elin har blivit riktigt skicklig på att hålla balansen och våghalsig i alla backar. Jag kommer ihåg när Viggo var i samma ålder hur jag ogillade honom och nedförsbackar, nu är vi där med Elin. Hon kan, men det ser ännu så skrangligt ut. Pust, säger jag alla gånger hon klarar en backe utan att ramla.

puky

Viggo däremot är hur duktig som helst i backarna. Det är en ren fröjd att se honom manövrera cykeln. Ibland stiger han upp och stå i backen ner också.

puky 2

Hundarna var ju såklart med, de också.

hundprommis

De där (förgrymmade) gässen flög över oss. Hoppas de flyger långt långt bort och att det dröjer länge innan de kommer igen.

gäss