En vecka har gått

Alla fredagar påminner telefonen mej om att ytterligare en vecka av graviditeten har passerat. Idag gick vi in i vecka 24 (23+0). 57.9% har passerat och det är 118 dagar kvar till beräknade datumet. Utan telefonen skulle jag inte ha en aning om veckorna överhuvudtaget.

gravid

2 svar på ”En vecka har gått

  1. Hur känns det tredje gången? Jag tycker tredje gången nog var så annorlunda än tidigare, graviditeten var tyngst, barnen verkade vildast (det fanns ju två av dem), jag var tröttast osv. Men samtidigt var det jätte unikt eftersom jag visste att det var sista gången 😉 Njut!

    • Annars känns det rätt lika som de två första gångerna. Men är tröttare och får rätt snabbt känningar i magen då vi promenerar. Samtidigt hade jag en del krämpor med första graviditeten som inte nu har dykt upp. Och några krämpor har jag nu som jag inte haft tidigare.Är nog lite orolig hur jag ska orka om det kommer många meter snö och vi ändå måste iväg till klubben gåendes.

      Men njuter av denna sista gång, det gör jag! För vad är inte bättre än att få känna de där sparkarna där inne i magen. Och fundera på vad det är för typ som flyttar in i våra liv. Härliga tider!

Kommentarer är stängda.