Ett litet avbrott i det hela

En längre tid har det känts som att det behövs. I dag var det äntligen dag för ett litet avbrott i vardagen. Barnen skjutsades till farmor och farfar redan på morgonen. Ett dygn utan dem. Och jag kan bara tycka att det känns bra. Visst saknar jag dem, massor. Samtidigt är det skönt att vara ifrån en stund.

Hade inget inplanerat förrän på eftermiddagen. Då blev det program på skilda håll för mej och J. Före det hann vi med en snabbis till Iso Omena, hem kom vi tomhänta. Hemma har jag plockat undan lite grann och förberett kvällen. Men mest låg jag på soffan, härligt!

Det blev ett litet Blingo klädparty här hemma efter att J cyklat iväg på bastukväll. Fina vänner, fina och otroligt sköna kläder samt lite gott att äta. Det bästa av allt var nog att få prata ostört i några timmar. Det är sällan det blir av nu för tiden.

blingo

vänner

läckert

5 svar på ”Ett litet avbrott i det hela

    • Tack själv för att du kom! Tänkte sätta upp receptet här bara jag hinner. Blir det bra så eller vill du ännu ha det skilt?

  1. Pingback: Våra Blingo plagg | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.