Villervalla skaljackor

villervalla

I dag var det dags att dra på de nya jackorna jag köpte åt barnen tidigare i år. Båda fick då alltså varsin Villervalla skaljacka. Viggo storlek 110 och Elin i storlek 92. Viggos är kanske aningen stor, men en mindre hade nog varit för liten.

Då vi ännu klädde på oss regnade och duggade det om vartannat. När vi väl kom ut, var det slut. Hade hoppats, haha, på lite nederbörd för att få en aning om hur jackorna håller vatten. Det får vänta tills en annan gång. För övrigt är första intrycket positivt. Jackorna är lagom smala i modell. Smalare än till exempel Polarn o Pyrets. Materialet är vattentätt 5000mm och andas 50000 g/m2/24h. huvan är löstagbar och det finns reflekterande ytor på jackorna. Har någon erfarenhet av dessa? Priset var kring 50 lappen om jag inte minns helt fel.

Ett svar på ”Villervalla skaljackor

  1. Pingback: En regnig onsdag | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.