Resfebern har stigit!

Jag har svårt att formulera något alls. Tankarna kretsar kring avfärd och packning. Flummar lite händelser i varje fall.

Igår hälsade vi mangrant (min och systerns familjer) på hos min mormor. Barnen var glada då det regnade när vi gick till bilen. Det betydde ju bara att paraply var ett måste. Elin fick ett Pippi paraply av sin farbror med sambo och Viggo valde det rosa från skåpet.

paraplyn

simmaren

Idag besökte vi simhallen. Ett mer lyckat besök kunde vi inte ha haft. Viggo vågade plötsligt simma själv med simkuddarna på armarna. Med ett leende stort som solen plaskade han fram i bassängen han inte nådde botten. Han blev till och med så modig att han hoppade ner i vattnet från kanten. Och hostade ut en kallsup. Elin simmade glatt omkring då man höll i henne. Vi har underbara veckor framför oss i södern. Mycket pool och hav ser det ut att bli.

tårna

Det var musiklekis start också. Tråkigt nog följs starten för vår del av två veckors paus. Men vi börjar i september på nytt. Båda barnen var rätt försiktiga efter sommarlovet.