Vi blev med tomt

En tid hade vi redan funderat på att köpa hus eller tomt att bygga på. Inget allvarligt men sett oss omkring lite grann. Husen på marknaden var inget för oss. Intressanta tomter fanns ibland, men de hade alla små fel enligt oss. Tills vi blev tipsade om Lövsala. Motsvarade våra krav på storlek ( till och med större), läge och utseende. Ja, framför allt utseendet tilltalade oss. Så kom det sej att vi blev tomtägare i juli 2013.

Utsikt från infarten.

Berget då man står med ryggen mot grannarna.
knäppen

Husplats längs bergsluttningen och gropen med ormbunkar.
djupet 1 djupet 2

Mot infarten.
infart 2

Barnen första gången på tomten. Där står de med varsin karta på högsta knäppen.
familjen

Fafa gräver fram berget för att se hur stor grop det blir.
gräva

Vi letar efter tomtmärken.
skog

Barnen mumsar blåbär.
blåbär