Svårt att hinna med

Det är fart på benen då vi är i parken. Viggo och Elin klättrar, klättrar och klättrar. Jag försöker hänga med och hinna se var jag behövs mest. Viggo bemästrar redan klätterställningen och rutschbanan, Elin kommer efter med god fart. Än så länge är det hack i hel på Elin jag bedömer att jag behövs mest. Och samtidigt försöker jag hinna se allt Viggo vill visa. De har lärt sej mycket på en kort tid. Härligt att få se dem utvecklas och lära sej nytt.

klättra

Att hinna fotografera dem då de far fram, är näst intill omöjligt.

klättra 2

När hon klättrar här står jag med andan i halsen. Varje gång. Hon klarar det, men jag är lite skraj trots det.

skjuts

Dagens bästa gemensamma lek: SKJUTS! De klättrade upp på varsin sida. Elin satt sej först och ropade skjuts. Viggo sitter ner bakom och så åker de ner tillsammans. Om och om igen.

park

Visst hade vi sällskap där i parken idag, av Danni och Minea. Men att hinna umgås, var lite av en utmaning. Vi tackar för sällskapet!