Hanna + Tero = Sant

Lördagen gick i kärlekens tecken, kär barndomsvän gifte sej. Vi började med att lämna barnen hos sina farföräldrar. Sedan var det bara att börja köra till Lovisa. Från Lovisa var det busstransport till kyrkan.

bröllis 1

Jag och J i den vackra omgivningen på Strömfors bruk. Vigseln var bland de stämningsfullaste jag varit med om. Jag är ännu också alldeles förundrar över hur vackert och personligt det var.

bröllopsbil

Kyrkan i bakgrunden och brudparets bil i förgrunden. Det går inte att ta miste på dagens färg.

bröllis 2

Bröllopsfesten gick av stapeln i en lokal långt längs en sandväg. En fin omgivning för ett hjärtligt och varmt bröllop.

bröllis 3

Några bilder på dukningen. Hade totalt bommat det här med att ladda batteriet till kameran. Det blev rätt få bilder från festen. Men det gör inget, minnen finns för evigt. Vi bjöds på god mat, fint tal, roliga lekar i precis rätt mängd, sysselsättning i form av fotograferingshörna, gästbokslappar samt brölopsbingo och anagram i bröllopshäftet. Ett bänd spelade såklart och det blev dans.

brudpar

Avslutar med en bild på det otroligt vackra brudparet. Tack än en gång för att vi fick ta del av er stora dag! En kärleksfull dag jag sällan kommer att glömma.

6 svar på ”Hanna + Tero = Sant

  1. Pssst, du sku kunna börja extraknäcka som bröllopsfotograf (me laddad akku ;)), dom tar ganska bra betalt och dina bilder e superproffsiga 🙂

  2. Va härligt 🙂 Ett sånt vackert brudpar o härlig klänning Hanna <3 Lite tråkigt att vi inte kunde vara me, somtur finns de foton 🙂

Kommentarer är stängda.