Nytt i garderoben

Tidigare i vår tyckte jag Viggo var i behöv av andra byxor än collegebyxor. Tänkte att det blir för varmt i dem på våren och sommarn. Det är bara inte det lättaste att hitta snygga byxor. Till sist snubblade jag in på Skidi och deras Villervalla sortiment. Har med jämna mellanrum gillat kläderna och färgerna. Nu tilltalade färgskalan mej igen. Och det fanns canvasbyxor utan en massa detaljer och fickor. Det blev en liten beställning och förväntningarna var höga.

villervalla

Viggo fick tre par canvasbyxor i storlek 110. Inte alls för stora på honom. Byxorna har knapp-gummiband spänning i midjan, det klarar vi inte oss utan. Den ena modellen har knapp och dragkedja, medan den andra modellen har resor och snöre i midjan. Byxorna har också en mudd i byxbenen. Då kan byxorna vara lite rymliga i början och inte släpa i marken. Jag är jätte nöjd med byxorna och Viggo gillar dem också.

villervalla 2

Viggo fick också en t-shirt (storlek 110). Färgerna på skjortan matchar färgerna på byxorna, lätt att kombinera. Elin fick ett par capri leggings i storlek 86. Ska bli spännade och se om de hålls på henne då hon är utan blöja.

villervalla 3

Båda barnen fick solhattar. Vi har en vit från förr och har varit super nöjd. Viggos är en 56/58 och den är stor på honom. Men den i storlek 52/54 (som Elins och den vita) sitter lite väl bra på hans huvud.

Ps. Gå in på Skidis blogg. Där finns en rabattkod som gäller till slutet av månaden.