Vårfesten

Viggos första vårfest på klubben. Nervösa barn, förväntansfulla föräldrar. En varm stämning trots regn och rusk ute. Barnen sjöng tre sånger. De barn som slutade klubben fick en barnens bibel som gåva. De barn som ska fortsätta i någon av klubbarna på hösten fick en liten bok i sommargåva.

1

Viggo var stolt över sin blomkrans han pysslat. Den hade han på huvudet rätt mycket här hemma också. Nervösa vänner håller hårt i varandras händer. Urgulligt!

2

Efter programmet bjöds det på kaka och kaffe. Sedan var det fri samvaro. Det finns ett legobord på klubben. Sånt med balja i mitten för legon och fyra stolar som sitter fast i bordet samt fyra plattor som sitter fast i bordytan. Verkar vara en populär lek bland barnen.

Nu börjar då ett dryga tre månader långt sommarlov. Hoppas på soliga dagar och lagom program. Och om en månad fyller Viggo redan FYRA år. Dags att börja fundera på kalas.

 

2 svar på ”Vårfesten

Kommentarer är stängda.