Snart spelar vi

Nu är det inte länge kvar tills vi alla kan sitta och spela samma spel runt bordet. Hittills har Elin pysslat med något eget. Nu har hon redan varit nästan med. Hon ordnade och radade några kort från minnespelet.

minnespel

Viggo däremot, han har fattat galoppen med memory. Vi har spelat löjligt lite spel, men det ska ändra nu. Han gillade spelet och orkade koncentrera sej en god stund. Alla par hade vi inte med än, några på tjugo började vi med.

lottospel

Lottospelet plockades också fram. Användes inte som spel denna gång. Elin satt och placerade rätt kort på rätt bricka. En stund senare ville Viggo hjälpa till. Jag tror det här kan bli ett spel vi snart spelar tillsammans. Med förenklade regler.

2 svar på ”Snart spelar vi

  1. Förutom memory kan jag rekommendera Junior Uno och Afrikas stjärna. Dom började vi spela då Antony fyllt 4år. Och dom är ju roliga för en själv också!

    • Junior Uno borde vi ha i skåpet. Ska gräva fram det. Och Afrikas stjärna är ju hur roligt som helst. Tack för tipsen!

Kommentarer är stängda.